Stäng
    • Öppettider

Veckans Vara - V.37 LEICA DISTO D510

Veckans Vara - V.37 LEICA DISTO D510

AVSTÅNDSMÄTNING UPP TILL 200 M

Pointfinder med 4x zoom
Med Pointfinder genomför Leica DISTO™ D510 mätningar med optimal noggrannhet även under dåliga ljusförhållanden. Detta är en avgörande fördel när man arbetar utomhus i soligt väder. Även om man inte längre kan se den röda laserpunkten med blotta ögat, visas målet exakt i hårkorset på displayen.

Obegränsade mätalternativ - 360° lutningssensor
Leica DISTO™ D510 är utrustad med en lutningssensor på 360°. Det innebär att man kan mäta vinklar och horisontella avstånd. I kombination med Pointfinder erbjuder systemet enastående indirekta mätalternativ. Det går till exempel att genomföra mätningar även där det inte finns någon reflekterande mätpunkt, till exempel när man fastställer höjden på ett träd eller på en reflekterande glasfasad. Dessa objekt kan inte mätas med konventionella avståndsmätare.

Effektiv höjdprofilsmätning
Med den här funktionen visar Leica DISTO™ D510 avstånd och höjdskillnader till en fastställd referenspunkt. Funktionen kan även användas för att bland annat kontrollera att tvärbalkar är raka eller om befintliga golv är jämna.

Snabb skissning – Bluetooth® Smart med app
Leica DISTO™ D510 kan användas till mer än bara mätning. Mätdata kan överföras med den inbyggda tekniken Bluetooth® Smart. Gratisappen Leica DISTO™ sketch används för att skapa planlösningar och tabeller i smarttelefon eller surfplatta. Överför mätdata i fotografi taget med din smarttelefon eller surfplatta för vidare dokumentation eller bearbetning.

Robust och lättsköt - IP 65
Ytterhöljet och knappsatsen är förseglade mot vatten och damm. Rengöring kan utföras under rinnande vatten. Avståndsmätaren är dammtät och vattenresistent så att den kan användas i alla väderförhållanden.

 

Mätområde upp till 200 m med tekniken Power Range Technology
Leica DISTO™ D510 är utrustad med vår generations mätmotor med tekniken Power Range
Technology och kan mäta avstånd på upp till 200 meter i enlighet med ISO 16331-1.
Power Range Technology säkerställer tillförlitliga mätningar.

 

LÄNK TILL PRODUKTEN