Stäng
    • Öppettider

Veckans vara - V.38 HANDÖVERFRÄS FTR-0X M18

Veckans vara - V.38 HANDÖVERFRÄS FTR-0X M18

POWERSTATE™ KOLBORSTFRIA MOTOR LEVERERAR SAMMA KRAFT SOM HOS EN NÄTDRIVEN MOTSVARIGHET, MAX. 31,000 VARV/MIN FÖR STARK SMIDIG FRÄSNING

GÖR RENA OCH EXAKTA FRÄSNINGAR MED MILWAUKEES M18 FUEL™ HANDÖVERFRÄS
Milwaukee Tool presenterar stolt en M18 FUEL™ handöverfräs som kombinerar den kraft, hastighet och justerbarhet som krävs för att göra rena fräsningar i en mängd olika typer av material.

Tack vare M18 FUEL™-tekniken har verktyget prestanda i klass med nätdrivna fräsar och erbjuder snabb och noggrann justering och kan fräsa upp till 115 m kantrundning på 9,5 mm i ek på en laddning av 5.0 Ah-batteriet. Vilket innebär att användaren slipper sladdar och behöver inte avbryta arbetet för att ladda batteriet.

REDLINK PLUS™-elektroniken säkerställer maximala prestanda under belastning och skyddar mot överbelastning och överhettning.

Fräsen är konstruerad med en rad ytterligare funktioner som förbättrar användarupplevelsen, bland annat: en mikrojusteringsratt och makrojusteringsknapp för snabb och exakt höjdjustering vid detaljarbeten, en stabil 100 mm bottenplatta och dubbla LED-lampor som belyser arbetsytan.

M18 FUEL™ HANDÖVERFRÄSEN ÄR FULLT KOMPATIBEL MED DET ÖVRIGA M18™-SORTIMENTET
SOM NUMERA OMFATTAR FLER ÄN 165 VERKTYG SOM ANVÄNDER SAMMA BATTERIPLATTFORM.

  • Innovativt djupjusteringssystem med en 0,4 mm mikrojustering
  • Bromsfunktion stoppar frässtålen snabbare
  • Medföljande sänkbas med tre djupsteg för flerstegsspårning
  • Dubbel LED-lampa
  • Passar med dammutsug (DEK 26)
  • Levereras med 2 x dammutsugsadapter, 146 mm kantbas kompatibel med 31.75 mm schablonhylsa, 6 mm och 6.35 mm spännhylsa, sänkbas, 2 x parallellanhåll

LÄNK TILL PRODUKTEN