• Stäng

  Om Woody Törners

  Woody Bygghandel Törners grundades 1920 av Carl Törner och drevs under namnet Carl Törner & CO. Företaget har bytt namn några gånger. 1985 tog man namnet Törners Byggvaror för att belysa ett bredare sortiment än det som vid starten 1920 endast bestod av kalk, cement och tegel. Företaget har legat i Frölunda sedan 1966 och sedan dess utvecklats mot att bli ett komplett byggvaruhus som har siktat på den professionella marknaden.

  I mars 2016 bytte fd Törners ägare och blev en del av Angered Byggvaror, Woody Törners. I och med detta har anläggningen genomgått stora förändringar av lagerhallarna.

  Vi har gjort Woody Törners till en av Göteborgs modernaste hämtanläggningar. Vi har breda gångar med tre filer så att man lätt kan passera och komma hela vägen fram till materialet. Dessutom har vi Göteborgs första varmhall med drivein så att lister, skåpstommar, innerpaneler, dörrar etc står varmt men ändå lättåtkomligt.

  Vi ligger i Västra Frölunda, granne med Västerleden, och det är extremt enkelt att ta sig till och från vår anläggning.

  Woody Törners kunder har i och med denna sammanslagning med Woody Angered fått tillgång till Angereds logistikplanering, vilket i sin tur innebär att vi nu kan erbjuda lagerhållning av material och även specialförpackade leveranser med inlyft på arbetsplats. Allt för att underlätta byggprocessen!

  Vårt focus är att underlätta i byggarens vardag!

  Vi gör det vi är bra på och byggaren får tid att göra det hen är bra på!

  Detta betyder att helt nya möjligheter öppnas upp för Woody Törners och Woody Angereds kunder.

  Woody Törners – Woody Angered, vi får bygget att snurra.