Stäng
    • Öppettider

Säljande konstruktör

Säljande konstruktör

Tillsammans får vi bygget att snurra!

Som anställd hos Woody Göteborg kommer du vara del av en mycket spännande och utvecklande bolagskonstellation med flera olika sektioner inom byggsektorn. Woody Göteborg är ”taket” över ett flertal anläggningar som är uppdelade runt om i Göteborg. Woody Angered och Törners, stora Bygghandelsanläggningar med hämthallar, butik och logistikavdelning. En köksutställning för Ballingslöv i Frölunda och även Brukspecialisten i Marieholm, som tillsammans med sina syskon i Stockholm och Malmö är Sveriges enda specialister på murat och putsat byggande.

Hos oss värdesätter vi personlig utveckling och erbjuder därför ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

 

Placeringsort
Göteborg

 

Roll/Arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör arbetar du med att hantera förfrågningar från våra kunder i projekt som kopplas till produktionsanläggningen. Du tar fram ritning och offert till kunder, vilket även omfattar en produktions-/leveransplan.

Arbetet är till stor del självständigt, även om du arbetar nära dina kollegor inom konstruktion och försäljning samt de som förbereder för- och genomför tillverkningen. I dagsläget består vårt team av 3 konstruktörer inom koncernen. Du spenderar huvudsakligen din tid på kontoret, men kommer även att besöka kunder och byggarbetsplatser i processen.

Exempel på arbetsuppgifter är:
- Grundritningar med lastnedräkning
- Ritningar för produktion. En automatisk produktionslinje och kaputrustning vi förser med information/styrfiler via CAD-verktyg/DDS.
- Montageritningar till byggplats
- Statiska beräkningar
- Upprättande av standardritningar

 

Kvalifikationer

För att lyckas i befattningen som säljande konstruktör är följande ett krav:

- Du är byggnadsingenjör
- Du kan AutoCAD och Revit
- Du har goda kunskaper inom statik

Det är önskvärt med erfarenhet av eller intresse för kundservice då rollen som konstruktör alltid utgår från att förstå och möta kundens förutsättningar och förväntningar.
Har du erfarenhet av trähusproduktion i industriell miljö, är det meriterande.
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på en byggplats.
- Vi ser gärna att du har kunskap inom Strusofts beräkningsprogram.

Då vi även arbetar i Officeprogrammen är kunskaper i dessa program givetvis också meriterande.

Som person är du driven, positiv, säljfokuserad, teknisk, kommunikativ och ansvarstagande. Du är lyhörd, serviceinriktad och har lätt för att skapa relationer.

 

Övrig information

Arbetsgivare: Woody Bygghandel Angered

Placering: Woody Göteborg

Adress:  Marieholmsgatan 38 & Klangfärgsgatan 4c

Befattning: Konstruktör

Chef: Försäljningschef Ellinor Hastler

Starttid: Augusti 2019

 

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår VD Anders Henriksson på telefonnummer 0704 25 23 30

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag!
Vi vill ha din ansökan senast den 2019-06-07 eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till ansokan@woodygoteborg.se 
Märk mailet med: Säljande konstruktör och namn i ämnesraden.