Stäng
    • Öppettider

Utesäljare (Key Account Manager)

Utesäljare (Key Account Manager)

Tillsammans får vi bygget att snurra! 

Som anställd hos Woody Göteborg kommer du vara del av en mycket spännande och utvecklande bolagskonstellation med flera olika sektioner inom byggsektorn. Woody Göteborg är ”taket” över ett flertal anläggningar som är uppdelade runt om i Göteborg. Woody Angered och Törners, stora Bygghandelsanläggningar med hämthallar, butik och logistikavdelning. En köksutställning för Ballingslöv i Frölunda och även Brukspecialisten i Marieholm, som tillsammans med sina syskon i Stockholm och Malmö är Sveriges enda specialister på murat och putsat byggande.

Hos oss värdesätter vi personlig utveckling och erbjuder därför ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

 

Placeringsort
Göteborg

 

Roll/Arbetsuppgifter

Rollen som utesäljare innebär såväl nykundsbearbetning som merförsäljning till redan befintliga kunder. Arbetsuppgifterna består av försäljning av byggmaterial främst till proffskunder. I din roll tar du ansvar för den större kunden, riksbyggare och regionsbyggare, i nära samarbete med försäljningschef. Du arbetar aktivt med att sälja in och utveckla vår försäljning av Woody Göteborg.
Det är viktigt att du brinner för kundrelationer och har ett utbrett sinne för service och lyhördhet. Därigenom bygger du också relationer från grunden.

Du skapar kontakter, aktivitet och anseende i Göteborgsområdet och verkar som en aktiv kundsupport ute på fältet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tävlingsinriktad och drivs av att sälja och göra affärer. Du prioriterar att vara engagerad i det dagliga arbetet och är bra på att lyssna samt kommunicera. Du är ödmjuk inför din uppgift men ändå målinriktad och beslutsam. Du har människokännedom och är en öppen personlighet med ett gott och positivt humör.

  • Mycket stor erfarenhet av försäljning och handel
  • Branschkunskap är ett krav
  • Engagerad, driven och tävlingsinriktad person
  • Ärlig och lyhörd kommunikatör
  • B Körkort är ett krav

 

Övrig information

 Arbetsgivare: Woody Bygghandel Angered

Placering: Woody Göteborg

Adress: Marieholmsgatan 38 & Klangfärgsgatan 4c

Befattning: Utesäljare (KAM) för Woody Göteborg

Chef: Försäljningschef Ellinor Hastler

Starttid: Augusti 2019

 

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår VD Anders Henriksson på telefonnummer 0704 25 23 30

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag!
Vi vill ha din ansökan senast den 2019-05-31 eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

 

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till ANSOKAN@WOODYGOTEBORG.SE 
Märk mailet med: Byggsäljare och namn i ämnesraden.

 

 

 

 

 

 

För mer information om Woody Göteborg
 
https://www.woodygoteborg.se/
 
https://www.brukspecialisten.se/
 
https://www.ballingslov-frolunda.se/